tisdag, januari 27, 2009

Så här börjar en bra dag

En lite rolig sak hände oss här om dagen *fniss*
Vi skulle sätta ut en låda i frådet, så där i förmiddagstid. Jag är i klädd bommulsklänning å raggisar, K är i klädd endast nattlinne å S har vanliga innekläder på sej.
Vi står där å försöker böka upp lådan på en hylla jag å K. När vi hör ljudet av en dörr som slår igen. Vi tittar på varandra lite å tänker samma sak Nog låste vi upp dörren. Dörren är en den väligt smarta sorten att är den låst så behöver man inte låsa med nyckel utan den är låst bara man slår igen den, vilket lilla söta rara S gör. Jag går å k'nner på dörren. Den är LÅST! Nu börjar vi srkatta båda två för vad i hela friden ska vi göra, så tunnklädda som vi vart. VI konstaterar sanbb att vi får plinga på hos grannen, men vilken granne. Vi börjar hos den snälla farborn som bor under. Ring ring, ingen öppnar, knack knack fortfarande ingen som öpnnar. Okej nästa granne, samma prosidur men ingen öppnar där heller. En granne kvar... hmm lite panik börjar kännas nu. =) Ring ring, knack knack,, nee ingen öppnar där heller.

Vi går upp igen å känner oss lite jaa vad gör vi nu... K har två bekanta som bor på samma gård men gå ut i -15 i raggisar neee... känns lite kallt. K går in i frådet igen å hittar sina pjäxor å en tunn regnjacka!! YAY lyckan är gjort lite iaf.
Hon springer iväg till sin jobbarkompis i huset brevid å plingar på.. Han är en snäll filur å K får låna både internet å telefon. Internet så hon hittar vännen Fs nummer, hon har extra nyckel å telefon så hon kan ringa F.

K kommer tillbaka till mej å tycker F är på väg hon ska bara klä på sej =D=D
F kommer å NEJ nyckel hon har är till min dörr. den som vi bygt med allt som ska ner till källarfrådet. =S jaja bara å knö sej in å öppna den riktiga dörren så alla kommer in =)

Hur F öpplevede det hela kan ni läsa här. Den är Läsvärd =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

What can you say?!!!! Kul, kul!!//P

Unknown sa...

Hahahahaha fy det skulle jag vilja sett:D hihi